Pagini

sâmbătă, 25 iunie 2011

Personaje

CeCe este un copil independent și bătăios. Se îmbracă excentric, este agresivă, încăpățânată, îi place competiția și nu suportă deloc autoritatea. Este un lider înnăscut, dar uneori se simte nesigură pe inteligența sa. A dansat toata viața și i-ar plăcea să facă din asta o carieră. Ty, fratele mai mare al lui Rocky, e un tip relaxat, rafinat și sarcastic. (Da, vezi să nu.) Are mișcări bune ca dansator, încă și mai bune cu fetele… sau așa crede el.
 Deuce,Relaxat și cu relații, Deuce este prietenul descurcăreț al lui Rocky și CeCe, care știe totul despre orice. El are avantajul în orice situație. Dacă ai nevoie de bilete la concert, de el ai nevoie. Dar nu le-ai luat de la el, înțelegi?
 Flynn,Desigur, fratele mai mic al lui CeCe poate părea simpatic, dar e foarte deștept pentru vârsta lui, știe să profite de orice situație și se dă în vânt după șuncă, jocuri video și să o scoată din minți pe sora lui.
 Gunther și Tinka Hessenheffer sunt gemeni și vin dintr-o mică țară muntoasă cu un nume greu de pronunțat. Cu un accent colorat și o atracție pentru îmbrăcămintea sclipitoare, cei doi ies foarte mult în evidență. Aceștia sunt „prieteni și rivali” cu Rocky și CeCe atât la Shake It Up, Chicago!, cât și la școală.
 Rocky este cea mai buna prietenă a lui Cece. Este inteligentă, amuzantă, sensibilă și spune mai mereu ce gândește. Spre deosebire de CeCe, care se străduiește și pentru un 8, ea este o mică intelectuală, cu 10 pe linie în catalog. Muncește mult, este perfecționistă și mai mult decât înnebunită după băieți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu